Moikka! Nyt saatte tämän esitteluosan sitten, huomisissa sitten starttaa varmaankin itse tarina. Kertojanne tulee aina olemaan Hazel, minä tässä vain kirjoittelen alku- ja loppusanat.
(Huom! Kirosanoja ilmenee enemmän kuin laki sallii, ja jos joku ei kirosanoja kestä, niin vuodatukselle ette kyllä valita, että valittakaa sitten minulle vieraskirjassa tai jättäkää kokonaan lukematta. Mutta koettakaa nyt hyvät ihmiset sen verran kestää? Tässä osassa 'rumaa kielenkäyttöä' tuskin on, mutta osissa on varmasti - ja paljon.)

1687702.jpg
Moi kaikki! Mun nimi on Hazel. Olen 15-vuotias pohjois-irlantilaistyttö. Mun perhe on 8-henkinen. Elämäni ei kyllä ole mitenkään liian helppoa = voin tulla hulluksi millä sekuntilla hyvänsä. Mutta, mun ongelmista kuulette myöhemmin varmasti lisää, sillä me saatetaan nähdä [lukea, kirjoitella?] aika useinkin lähiaikoina, vai kuinka? Käydäänpäs nyt vilkasemassa, millaisissa olosuhteissa minä asustan.
1687700.jpg
Tässä näette vanhempani. Isän nimi on Johan Dennis, hän on 39-vuotias, ja ihan sairaan nuorekas.
Äitini, Juliet Dennis, on 43 vuotta vanha, eli isää hiukan vanhempi, mutta eipä sillä väliä. Isä kehittää uraansa ammattijalkapalloilijana. Äiti taas on valtavan lahjakas ja tunnettu sisustussuunnittelija, ja siksipä meidän kotimme on aina viimeistä piirua myöten huoliteltu.
1687699.jpg
Tässä, sisareni Janika. Ikää neidillä on yksitoista vuotta. Hän on kympin oppilas kuolussa, oikein fiksu tyttö. Liiankin fiksu, pikkuvanha.
1687704.jpg
Sitten toinen sisareni, Petra nimeltää. Hän on ärsyttävä, vasta 8-vuotias. Keskiarvo tytöllä on jotain 6,5 koska hän on ilmeisesti koulussa yhtä ärsyttävä kuin kotonakin.
1687697.jpg
Tässä on sitten vielä 10-vuotias veljeni. Poika tottelee nimeä Nicolas. Hän on muutoin melko kiltti, paitsi Petran yllyttäessä kova kiusaamaan - ja tietenkin juuri mua!
1687687.jpg
Tässä näette talon ainoan täysjärkisen ihmisen - isosiskoni Odessan. Hän vain ei asu enää kotona. Hän on 18-vuotias, ja jakaa upean opiskelija-asuntonsa upporikkaan poikaystävänsä Scott Hillin kanssa.
1687711.jpg
Tässä on vielä nuorin perheenjäsenemme, Gabriel. Kolmivuotias poika, ja hyvin suloinen - VIELÄ.
1687678.jpg
Tässä te nyt sitten näette sen ihmisen, jota ilman mä en ikinä missään olosuhteissa vois elää. Paras ystäväni, tottelee nimeä Samatha Greengrass. Hän on kuin mun sisko, mutta kymmenen kertaa kivempi kun ne. Paitsi tietenkin Odessa, joka on MELKEIN yhtä ihana kuin Sammy. Mutta ei sentään.
1687676.jpg
Tässä näette vielä Sammyn perheen, siskonsa Sylvian ja isänsä Patrickin. Samathan äiti, Louisa, kuoli Sylvian syntymän yhteydessä verenhukkaan, mutta Sylvia saatiin pelastettua. Olin Sammyn tukena silloinkin, joten mikään ei voi erottaa meitä.

Nonniin. Tässä tämä esittely. Sammyn koulukavereita en jaksanut esitellä, sillä heitä tulee olemaan niin paljon. Huomenna aloitan seuraavan osan teon, mutta jos vuodatuksen galleria jatkaa samaan malliin niin.. ÄägS. Toivovat taas, Aiqsu, ja Hazel. <3